THE BREAKFAST CLUB LOGO_roze

THE BREAKFAST CLUB

Is het een netwerkontbijt? Nope. Is het een seminar? Nope. Is het een inspirerende ochtend die jou anders laat kijken? JA!

VOOR WIE IS DIT?

Voor leuke mensen die altijd nieuwsgierig zijn naar hoe je optimaal fun kunt hebben in het leven! Die open staan om anders te kijken. Waardoor je anders gaat doen. Inspiratie over mindset en zoveel meer. En het leuke is je ontmoet altijd leuke mensen. Is het toch een beetje netwerken 😉 Wil jij bij de eerste horen zodra de ticketverkoop de lucht in vliegt? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Snuif hier alvast het sfeertje en check vooral de agenda.

TAKE A BREAK, KOM ONTBIJTEN!

AGENDA

SEPTEMBER

19/09 - ONGEGENEERD JEZELF ZIJN
@the space place, Den Bosch
10.00 - 12.30 (inloop vanaf 9.30)

Durf jij ongegeneerd jezelf te zijn? Zeggen wat je denkt, tegen de stroming in durven gaan, vertrouwen op jezelf en luisteren naar je intuïtie.
Meer durven laten zien wie jij in de kern bent. Als mens, maar ook als merk.
Je weet wel zoals vroeger. Spelen zonder regels en kaders, fun hebben, jezelf uitdragen…zonder hier over na te denken?
Ergens maakt het speelse plaats voor serious business. Het mee in de pas lopen. Het kiezen voor safe, je minder hard uitspreken en vanuit daar je stappen zetten.
Maar wat als je die stappen zet vanuit die speelse jij? Deed je het dan nu hetzelfde? Zouden je dagen er hetzelfde uit zien? Zou je dezelfde teksten schrijven?
Kortom terug naar die ongegeneerde jij.
Want zeg nou zelf; Van het fun hebben je serious business maken is toch veel leuker?

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn love letters 😉

previous arrow
next arrow
Slider
Scroll naar top